Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Συμμετοχή μαθητών μας στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης

Τελευταίες ανακοινώσεις

Συμμετοχή μαθητών μας στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης

Οι μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου μας:

Βασιλόπουλος Ευθύμιος, Βλάμης Θεόδωρος, Γκούτης Παναγιώτης, Βουρλιώτης Ιωάννης, Βαργιάμη Ιωάννα (Α1), Σιδέρη Κωνσταντίνα, Σουφλή Αγγελική, Τριλυράκη Δανάη (Α4),

και οι μαθητές της Β’ τάξης:

Κώστας Γεώργιος-Αλέξανδρος (Β2), Σαρόγλου Γεώργιος (Β3), Σπυροπούλου Αθηνά (Β4)

παρουσιάζουν εργασίες τους στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης, που διοργανώνει το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», το Εργαστήριο Έρευνας για τη Διδασκαλία των Μαθηματικών του Π.Τ.Δ.Ε. του Παν. Πατρών και η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Προτύπων Πειραματικών Σχολείων (Ε.Λ.Μ.Ε. Π.Π.Σ.), στις 10-11-12 /03/2017, στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών και στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος».

Οι εργασίες των μαθητών μας αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν για παρουσίαση από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου. Οι παρουσιάσεις των εργασιών θα γίνουν σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Πρόσκληση:

Αφίσα Δράσεων:

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18