Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Εθνική επέτειος 25ης Μαρτίου

Εθνική επέτειος 25ης Μαρτίου

Τα παιδιά του Βαρβακείου, όπως και τα παιδιά όλης της Ελλάδας, τραγουδούν τον εθνικό ύμνο. Μακάρι να φτιάξουν μια καλύτερη πατρίδα από αυτήν που τους παραδίδουμε και μαζί με τα παιδιά όλου του κόσμου, έναν επίσης καλύτερο κόσμο.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στο Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο, όπως και σε κάθε σχολείο της Ελλάδας, γιορτάστηκε με την απαιτούμενη επισημότητα και λαμπρότητα η εθνική επέτειος της Παλιγγενεσίας. Τα κείμενα της εορτής έγραψαν και παρουσίασαν οι μαθητές/τριες του Ομίλου Ιστορίας, με την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών του Ομίλου, φιλολόγων Έλενας Γκίκα και Βασίλη Σταυρόπουλου, που είχαν και τη συνολική επιμέλεια της εορτής. Η χορωδία ερμήνευσε τραγούδια με τη διεύθυνση  του μουσικού του σχολείου Γιάννη Λυμπέρη.

Στιγμιότυπο από την παρέλαση των μαθητών και μαθητριών μας.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, το σχολείο μας συμμετείχε στην δοξολογία και κατόπιν στην παρέλαση των μαθητών του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. Τους μαθητές προετοίμασαν και συνόδευσαν οι καθηγήτριες φυσικής αγωγής κ.κ. Καλιρρόη Νταλαχάνη και Σοφία Μποντού, ενώ συνόδευσε και ο υποδιευθυντής κ. Αναστασόπουλος.

Χρόνια Πολλά και καλή πρόοδο στα παιδιά.

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Έκτακτη Χριστουγεννιάτικη εκπομπή από τo Γ2 και το Μουσικό Εργαστήρι Βαρβακείου

Ραδιοφωνικός Σταθμός ΒΠΓ. Εκπομπή Μάϊου 2022 για τον ρόλο της μουσικής στον κινηματογράφο

Ραδιοφωνικός σταθμός ΒΠΓ-Χριστουγεννιάτικη εκπομπή-21-12-2021

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18