Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Αποτελέσματα εξετάσεων για την εισαγωγή στην Α Γυμνασίου 2021. Κλήρωση ισοβαθμούντων – επιλαχόντων

Τελευταίες ανακοινώσεις

Αποτελέσματα εξετάσεων για την εισαγωγή στην Α Γυμνασίου 2021. Κλήρωση ισοβαθμούντων – επιλαχόντων

Δείτε στον παραπάνω σύνδεσμο τις βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Α Γυμνασίου 2021, κατά φθίνουσα σειρά. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.Π.Π.Σ. και για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, δημοσιοποιούνται μόνο οι κωδικοί των υποψηφίων.

Με βάση τον αριθμό των εισακτέων μαθητών/τριών στο σχολείο μας (96) και τον ανωτέρω πίνακα, για τις 19 θέσεις (από 78 έως και 96) υπάρχουν 21 μαθητές/τριες που ισοβαθμούν με συνολική βαθμολογία 82. Κατά συνέπεια, με ευθύνη του ΕΠ.Ε.Σ. του σχολείου, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Τετάρτη 7 Ιουλίου και ώρα 11.00, στο χώρο του σχολείου ως εξής :

α) μεταξύ των 21 ισοβαθμούντων με συνολική βαθμολογία 82 θα κληρωθούν οι 19, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους 77 υποψηφίους με βαθμολογία μεγαλύτερη ή ίση του 84, θα αποτελέσουν τον αρχικό κατάλογο των 96 μαθητών για την Α Γυμνασίου. Οι δύο υποψήφιοι που δεν θα κληρωθούν θα είναι οι 2 πρώτοι επιλαχόντες.

β) με κλήρωση μεταξύ όλων των 26 υποψηφίων με συνολική βαθμολογία 80 θα καθορισθεί η λίστα των επόμενων επιλαχόντων.

Την κλήρωση μπορούν να παρακολουθήσουν, εφόσον το επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες.

Οι επιλαχόντες θα κληθούν για εγγραφή από το σχολείο, με τη σειρά κατάταξής τους στον πίνακα αποτελεσμάτων μετά την κλήρωση, εάν για οποιονδήποτε λόγο κενωθούν θέσεις εισακτέων.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τον τρόπο εγγραφής των επιτυχόντων υποψηφίων και τα έγγραφα που πρέπει να προσκομισθούν από τους κηδεμόνες τους.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18