Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Προθεσμία δήλωσης για τη μη αποδοχή εγγραφής επιτυχόντων στην Α τάξη- Επιλαχόντες (Ενημέρωση 25-5-2022)

Τελευταίες ανακοινώσεις

Προθεσμία δήλωσης για τη μη αποδοχή εγγραφής επιτυχόντων στην Α τάξη- Επιλαχόντες (Ενημέρωση 25-5-2022)

Α) Ενημερώνουμε τους γονείς/ κηδεμόνες  των επιτυχόντων/ ουσών μαθητών/ τριών στο Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο, ότι έχουν τη δυνατότητα να ανακαλέσουν για σοβαρούς λόγους, την αποδοχή της εγγραφής στο σχολείο μας, την οποία είχαν δηλώσει υπεύθυνα στην αίτηση που κατέθεσαν για εισαγωγή σε Πειραματικό ή Πρότυπο Γυμνάσιο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει και οι δυο γονείς ή κηδεμόνες να αποστείλουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27/5/2022 Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου ή να την καταθέσουν αυτοπροσώπως. Στην Υπεύθυνη Δήλωση θα δηλώνουν ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκαν από το ΕΠ.Ε.Σ. του ΒΠΓ και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου, έπειτα από τις εξετάσεις που διεξήχθησαν το Σάββατο 7 Μαΐου 2022. Υπόδειγμα της σχετικής δήλωσης επισυνάπτεται παρακάτω.

Β) Οι γονείς/κηδεμόνες των επιλαχόντων/ουσών μαθητών/τριών θα ενημερωθούν άμεσα από την Διευθύντρια του σχολείου μόλις προκύψει κενή θέση και θα τους ζητηθεί εντός δύο ημερών από τη στιγμή της ειδοποίησης και το αργότερο μέχρι την Τρίτη 31/5/2022 να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της εγγραφής του/της μαθητή/τριας στο σχολείο μας, διαφορετικά αυτή θεωρείται αρνητική και η Διευθύντρια προχωρά στον επόμενο επιλαχόντα.

Μετά τις τυχόν αποχωρήσεις και αντικαταστάσεις με επιλαχόντες, θα αναρτηθεί μέχρι και την Τρίτη 31-5-2022 ο τελικός πίνακας εισακτέων, στην ιστοσελίδα του σχολείου, χωρίς τα προσωπικά στοιχεία των μαθητών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σχετική Υπ. Απόφαση και το πρότυπο υπεύθυνης δήλωσης στο παράρτημα αυτής.

ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ραδιοφωνικός Σταθμός ΒΠΓ. Εκπομπή Μάϊου 2022 για τον ρόλο της μουσικής στον κινηματογράφο

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Ραδιοφωνικός σταθμός ΒΠΓ-Χριστουγεννιάτικη εκπομπή-21-12-2021

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18