Αρχική » ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ » Διάκριση μαθητή μας στο Διαγωνισμό Αστρονομίας 2017-18 (επικαιροποίηση 27-3-2018)

Τελευταίες ανακοινώσεις

Διάκριση μαθητή μας στο Διαγωνισμό Αστρονομίας 2017-18 (επικαιροποίηση 27-3-2018)

Ο μαθητής μας Τέγος Λάμπρος της Α΄τάξης ( Α4 ) του Βαρβακείου Προτύπου Γυμνασίου προκρίθηκε να συμμετάσχει και στην 3η φάση ( “ΙΠΠΑΡΧΟΣ” ) του 23ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής – που θα διενεργηθεί στο Βόλο στις 11 Μαρτίου 2018 –ως 2ος προκριθείς μεταξύ των 19 συνολικά προκριθέντων  από τους 102 αρχικά μαθητές που συμμετείχαν στην 1η και 2η φάση του διαγωνισμού (“ΕΥΔΟΞΟΣ” και “ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ”, αντίστοιχα ).

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 3ης φάσης και σε συνέχεια των προηγουμένων, στον ίδιο μαθητή μας  απονεμήθηκε ο Πρώτος Έπαινος του Διαγωνισμού Αστρονομίας : “ΙΠΠΑΡΧΟΣ”, που αποτελούσε την 3η και τελική, για τα Γυμνάσια, φάση, του 23ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής – που διενεργήθηκε στο Βόλο στις 11 Μαρτίου 2018 -μεταξύ 19 συνολικά προκριθέντων από τους 102 αρχικά μαθητές που συμμετείχαν στην 1η και 2η φάση του διαγωνισμού ( : “ΕΥΔΟΞΟΣ” και “ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ”, αντίστοιχα ).
Συγχαρητήρια στον εξαίρετο μαθητή μας και του ευχόμαστε κάθε περαιτέρω ευόδωση των ευγενών στόχων του.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18