Αρχική » Άλλες Δράσεις » Πρόσκληση για το πρόγραμμα Dancing to Connect,

Τελευταίες ανακοινώσεις

Πρόσκληση για το πρόγραμμα Dancing to Connect,

«Χορεύω άρα επικοινωνώ/ Dancing to Connect»

από το σχολείο μας στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Η χορογραφία, που χτίστηκε με την καθοδήγηση των επαγγελματιών χορευτών, Κάντυ Καρρά και Δημόκριτου Σηφάκη, από 18 μαθητές του σχολείου μας στο πλαίσιο του προγράμματος της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση  «Χορεύω άρα επικοινωνώ/ Dancing to Connect» στο χρονικό διάστημα 19-29 Μαρτίου, θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης (Λεωφ. Συγγρού 107) την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00, μαζί με τις χορογραφίες άλλων 9 σχολείων που συμμετέχουν στο ίδιο πρόγραμμα.

Χορεύουν οι μαθητές μας: Αυγερινός Ιωάννης, Βαλσάμη-Φαρμακίδη Μιχαέλα,  Γιαννίκος Παναγιώτης, Καζατζόγλου Οδυσσέας, Καρεκλάς Κων/νος, Κασπίρης Γιώργος, Κουρκουλής Κυριάκος, Κυράνα Ήβη, Λαμπρόπουλος Άγγελος,  Ματζώρου Ζέλια, Μουτσοπούλου Φοίβη, Μπίφσα Ελένη, Παπαδοπούλου Μαγδαληνή, Παπαπαναγιώτου Λευτέρης, Παράσχη Βασιλική, Ταγκαρέλη Μαρία-Θεοδώρα, Τσουλουφά Στέλλα, Χρυσοπούλου Μάρω 

Η είσοδος είναι δωρεάν με δελτία εισόδου. Η διανομή των δελτίων για το ευρύ κοινό θα ξεκινήσει 1 ώρα πριν από την εκδήλωση με σειρά προτεραιότητας.

 

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18