Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Ενημέρωση για την εγγραφή της Γ Γυμνασίου στην Α Λυκείου

Τελευταίες ανακοινώσεις

Ενημέρωση για την εγγραφή της Γ Γυμνασίου στην Α Λυκείου

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι οι απόφοιτοι της Γ΄ τάξης σχολικού έτους 2019-20 του Βαρβακείου Προτύπου Γυμνασίου πρέπει να εγγραφούν αυτοδικαίως στην Α΄ τάξη του Προτύπου ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής για το σχολικό έτος 2020-21.

Για την εγγραφή των αποφοίτων δεν απαιτείται έγγραφη αίτηση των γονέων/κηδεμόνων, αλλά ηλεκτρονική αίτηση στην διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr  από 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59. Στην ηλεκτρονική αίτηση θα δηλώνεται η επιθυμία συνέχισης της φοίτησης σείδιου τύπουσχολείο επιλέγοντας το Πρότυπο ΓΕΛ της Βαρβακείου Σχολής.

Από τη Διεύθυνση του Β.Π.Γ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-21

 

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18