«

»

Μαΐ 06 2019

Γιορτή Γαλλόφωνης Λογοτεχνίας και Εκφραστικής Ανάγνωσης

Γιορτή Γαλλόφωνης Λογοτεχνίας και Εκφραστικής Ανάγνωσης του Σχολείου μας στο Αμφιθέατρο “Theo Aggelopoulos” στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Την Τρίτη 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Γαλλόφωνης Λογοτεχνίας και Εκφραστικής Ανάγνωσης του σχολείου μας, στο Αμφιθέατρο “Theo Aggelopoulos” στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας απήγγειλαν αποσπάσματα από γνωστά έργα Γάλλων λογοτεχνών πλαισιωμένα από διαφάνειες με πληροφορίες για τη ζωή τους και για το έργο τους. Στη γιορτή παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Ακόλουθος Εκπαιδευτικής Συνεργασίας κ. Pierre-Yves Turellier, η Ακόλουθος Εκπαιδευτικής Συνεργασίας για τα Σχολεία, κ. Florence Saint-Ygnan, η Συντονίστρια του 2ου ΠΕΚΕΣ και Υπεύθυνη Επιστημονικής Καθοδήγησης του σχολείου μας, κ. Δήμητρα Μακρή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κος Πάνος Γκενάκος, η Διευθύντρια κ. Σόνια Γελαδάκη.

Την υλοποίηση της γιορτής οργάνωσε και συντόνισε η καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας του σχολείου κ. Ντόρα Λεονταρίδου με την ενεργή συμμετοχή και της εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ05, γαλλικών κ. Μαριλένας Σωτηρίου.