Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Προκήρυξη κενών θέσεων για τη Γ΄ Γυμνασίου (επικαιροποίηση 8-9-2021)

Προκήρυξη κενών θέσεων για τη Γ΄ Γυμνασίου (επικαιροποίηση 8-9-2021)

Το ΕΠΕΣ του Βαρβακείου Προτύπου Γυμνασίου προκηρύσσει δύο κενές θέσεις για τη Γ΄ Γυμνασίου. Για την πλήρωσή τους θα διεξαχθούν γραπτές εξετάσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου. Οι εξετάσεις θα γίνουν στο χώρο του Σχολείου και η είσοδος των υποψηφίων θα γίνει από την οδό Χλόης.

Ώρα προσέλευσης των υποψηφίων 9.00

Ώρα έναρξης των εξετάσεων 9.30.

Η διάρκεια της εξέτασης είναι 150΄. Το σύνολο των ερωτήσεων είναι 50, 25 για την κατανόηση κειμένου της Ελληνικής Γλώσσας και 25 για τα Μαθηματικά. Όλες οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής. Σε κάθε ερώτηση δίνονται 4 πιθανές απαντήσεις, από τις οποίες οι υποψήφιοι/ες καλούνται να επιλέξουν τη σωστή.

Υποβολή Αιτήσεων: μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 1 μ.μ.

Οι υποψήφιοι/ες για την εισαγωγή, αξιολογούνται σε δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο, σχετικές με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και τα Μαθηματικά σχετικές με την ύλη στις προηγούμενες τάξεις από αυτή που θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2021-22.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση στην οποία να αναφέρεται : Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας <Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία εισαγωγής για την Γ΄ τάξη του Βαρβακείου Πρότυπου Γυμνασίου. Η αίτηση μπορεί να γίνει :

Α) Δια ζώσης στο χώρο του Σχολείου, ώρες 09.00 – 12.00, με προσωπική παρουσία των δυο γονέων/κηδεμόνων,  άλλως η αίτηση συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του απόντος ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ή

Β) ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Σχoλείου (gpeiravar@sch.gr). Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός πρωτοκόλλου αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Στην περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται ηλεκτρονικά θα πρέπει να επισυναφτούν υπεύθυνες δηλώσεις και δυο γονέων/κηδεμόνων από το gov.gr.

Κατά την είσοδό τους στη σχολική μονάδα, οι υποψήφιοι/ες επιδεικνύουν δελτίο ταυτότητας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση (έντυπη ή χειρόγραφη) αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ covid-19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από την είσοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής εντός του χώρου του σχολείου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας και όχι τηλεφωνικά.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18