Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Κατάλογος υποψηφίων μαθητών για την Α Γυμνασίου στο ΒΠΓ με κωδικό αίτησης

Τελευταίες ανακοινώσεις

Κατάλογος υποψηφίων μαθητών για την Α Γυμνασίου στο ΒΠΓ με κωδικό αίτησης

H ταξινόμηση στα εξεταστικά κέντρα θα αναρτηθούν τρεις ημέρες πριν τις εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι/ες προσέρχονται στο ΕΚ μία ώρα πριν την έναρξη της γραπτής δοκιμασίας, στις 9.00 π.μ. Η ώρα έναρξης της γραπτής δοκιμασίας είναι 10:00 π.μ. Η διάρκεια της γραπτής δοκιμασίας είναι 150 λεπτά για τα Γυμνάσια. Δυνατή αποχώρηση δίνεται μία ώρα μετά την έναρξη της γραπτής δοκιμασίας.

Δοκιμασία εισαγωγής στα ΠΣ: Οδηγίες προς γονείς/κηδεμόνες, μαθητές/τριες

Βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο :

α) Οδηγίες προς τους μαθητές/τριες που θα συμμετέχουν στην δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη των ΠΣ και προς τους γονείς/κηδεμόνες τους. Το σχετικό αρχείο μπορείτε να δείτε και εδώ:

β) Δείγμα του απαντητικού φύλλου που θα χρησιμοποιήσουν οι μαθητές/τριες για να απαντήσουν στο τεστ. Το σχετικό αρχείο μπορείτε να δείτε και εδώ:

γ) Βίντεο με οδηγίες συμπλήρωσης του απαντητικού φύλλου. Πατήστε στον επόμενο σύνδεσμο για να μεταβείτε απευθείας στο σχετικό βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=3uwwXzEJuz0

Τονίζουμε ότι το απαντητικό φύλλο και μόνο αυτό λαμβάνεται υπόψη κατά τη βαθμολόγηση.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18