Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Ενημέρωση για πρόσληψη ψυχολόγου στο σχολείο μας

Τελευταίες ανακοινώσεις

Ενημέρωση για πρόσληψη ψυχολόγου στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε ότι τοποθετήθηκε από τη Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας στο σχολείο μας η κ. Παναγιώτα Μαμαλούδη, η οποία θα ασκεί χρέη ψυχολόγου το σχολικό έτος 2021-22.
Στις αρμοδιότητές της ανήκει η πραγματοποίηση ατομικών συνεδριών ψυχολογικής υποστήριξης- συμβουλευτικής στους μαθητές/ τριες με σκοπό την ενδυνάμωση και την ενίσχυση των θετικών χαρακτηριστικών τους, τη διαχείριση κρίσεων και έκτακτων αναγκών και/ ή την αποτελεσματική αντιμετώπιση διαφόρων συναισθηματικών, συμπεριφορικών και κοινωνικών δυσκολιών.
Επίσης, η κ. Μαμαλούδη θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στους γονείς/κηδεμόνες για την αποτελεσματική διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων ή θεμάτων σχετικών με τη συνολική ψυχοσυναισθηματική και μαθησιακή εικόνα των μαθητών/ τριων, καθώς και για την εποικοδομητικότερη συνεργασία οικογένειας και σχολείου.
Σε περίπτωση εξατομικευμένης αντιμετώπισης μαθητή/ τριας απαιτείται η γραπτή συγκατάθεση του γονέα /κηδεμόνα, με τον οποίο θα υπάρχει πάντα εκ των προτέρων επικοινωνία και συνεννόηση.
Όσοι γονείς/ κηδεμόνες και μαθητές/ τριες ενδιαφέρονται να απευθυνθούν στην ψυχολόγο, θα είναι στη διάθεσή τους κάθε Πέμπτη και ώρες 8.30΄-12.30΄. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω του email: nmamaloudi@sch.gr για να προγραμματίσετε μια συνάντηση.
Από τη διεύθυνση του ΒΠΓ

ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ραδιοφωνικός Σταθμός ΒΠΓ. Εκπομπή Μάϊου 2022 για τον ρόλο της μουσικής στον κινηματογράφο

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Ραδιοφωνικός σταθμός ΒΠΓ-Χριστουγεννιάτικη εκπομπή-21-12-2021

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18