Αρχική » ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ » Διάκριση μαθητών μας στους Γ’ Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Γυμνασίων “Ρήσεις & Αντι-ρήσεις”

Τελευταίες ανακοινώσεις

Διάκριση μαθητών μας στους Γ’ Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Γυμνασίων “Ρήσεις & Αντι-ρήσεις”

Μαθητές του Ομίλου Ρητορικής έλαβαν μέρος στους. Γ’ Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Γυμνασίων “Ρήσεις & Αντι-ρήσεις”  που πραγματοποιήθηκαν  στις 6 και 7 Απριλίου 2019, στο 5ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 300 περίπου μαθητές από 28 σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, εντός και εκτός Αττικής.

Η Ηλέκτρα Πλακίτση, η Κατιάννα Φίλιου και ο Παναγιώτης Χρόνης απέσπασαν βραβείο για την εξαιρετική επίδοσή τους στο αγώνισμα των Διττών Λόγων, καταλαμβάνοντας την 4η, 5η και 9η θέση, αντίστοιχα.

Η ομάδα «Ρήτορες εν δράσει», με την οποία η Ηλέκτρα Πλακίτση συμμετείχε στο αγώνισμα των Διττών Λόγων (σημειωτέον ότι οι ομάδες επιχειρηματολογίας των Διττών Λόγων ήταν μεικτές, δηλαδή αποτελούνταν από μαθητές διαφορετικών σχολείων) κατέκτησε την 2η θέση, για την οποία και απέσπασε έπαινο.

Η Ίλυα Κότσιανου διακρίθηκε ως η 8η καλύτερη ομιλήτρια στο ρητορικό αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου.

Η Σοφία Χατζηευθυμιάδη κατέλαβε τη 14η θέση στο ρητορικό αγώνισμα της Εκφραστικής Ανάγνωσης.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18