Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό Μαθηματικών Θαλής (μέχρι 1 Νοεμβρίου)

Τελευταίες ανακοινώσεις

Δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό Μαθηματικών Θαλής (μέχρι 1 Νοεμβρίου)

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών του Βαρβάκειου Πρότυπου Γυμνασίου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό “Θαλής” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 11 μ.μ.  συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στον επόμενο σύνδεσμο : Δήλωση συμμετοχής

Η εξέταση θα αρχίσει στις 9.00 π.μ. σε εξεταστικά κέντρα που θα ορίσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και για τα οποία θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι από τις ανακοινώσεις του σχολείου και με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Για την συμπλήρωση απαιτείται και ο αριθμός που έχει ο μαθητής/τρια στον κατάλογο του τμήματός του

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18