Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Διαγωνισμός “Θαλής” Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας – 6 Νοεμβρίου 2021

Διαγωνισμός “Θαλής” Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας – 6 Νοεμβρίου 2021

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, τον 82ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Θαλής”. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τις ώρες 9:00-12:00 σε εξεταστικά κέντρα που θα ορίσει η ΔΔΕ Β’ Αθήνας. Δικαίωμα να λάβουν μέρος έχουν οι μαθητές των Β και Γ τάξεων Γυμνασίου όλης της χώρας. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό της Β’ Γυμνασίου έχουν και μαθητές της Α’ Γυμνασίου με υψηλή επίδοση στα Μαθηματικά. Για την περίπτωση μαθητών μικρότερων τάξεων που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό που αφορά μεγαλύτερες τάξεις, η συμμετοχή τους εγκρίνεται πριν τη διεξαγωγή του «ΘΑΛΗ» από την Επιτροπή διαγωνισμών της ΕΜΕ.

Οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητριών/τών του Βαρβάκειου Πρότυπου Γυμνασίου που επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο διαγωνισμό, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/1IyXSeWGlty0IOF8I2fPrQM2UOQ5yCUm9TrxZB53Fj4s/edit?ts=615e1419

Στην παρακάτω διεύθυνση είναι αναρτημένα τα θέματα της τελευταίας δεκαετίας με τις λύσεις τους:

https://eclass.sch.gr/modules/document/index.php?course=0501002572

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Το σχολείο είναι προσβάσιμο μέσω των αστικών συγκοινωνιών από τις γραμμές 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα (στάση Βαρβάκειο), 651 Ψυχικό - Πανόρμου_Α και 036 Στ. Κατεχάκη - Στ. Πανόρμου - Γαλάτσι - Κυψέλη (στάση 7η Ψυχικού).  Λόγω της εγγύτητας με την λεωφόρο Κηφισίας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι γραμμές 550 Πειραιάς - Κηφισιά, Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά καθώς και αρκετές άλλες λεωφορειακές και γραμμές τρόλεϊ (στάση Κατεχάκη).Βρείτε το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και στον χάρτη:

Ηλεκτρονική Τάξη ΒΠΓ

Λευκώματα του σχολείου μας

Το Σχολείο μας, μέλος του ASPnet – UNESCO

Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαρβακείου Γυμνασίου για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Βίντεο για τη συμμετοχή της ομάδας ASPnet Ουνέσκο στο Γ Μαθητικό Συμπόσιο Συνεργαζόμενων Σχολείων Αττικής

eTwinnings του ΒΠΓ για το σχ. έτος 2017-18