Το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου 4 χλμ “Run To Excellence”. Στον αγώνα είναι  προσκεκλημένα όλα τα Πρότυπα και Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια της Αττικής. Στόχος μας είναι να ενώσουμε  μαθητές γονείς και αποφοίτους σε μια αθλητική δράση στη φύση, η οποία φιλοδοξούμε να γίνει παράδοση για το σχολείο μας. Ο αγώνας θα  διεξαχθεί στον Υμηττό την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 10:30. Ως αφετηρία του αγώνα θα είναι το σημείο «Τρίστρατο» και αναστροφή στο Πυροφυλάκιο «Τρίστρατο», πάνω από το κοιμητήριο του Παπάγου. Μπορείτε να περπατήσετε ή να τρέξετε την απόσταση. Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως δρομείς ή ως εθελοντές. Οι εθελοντές θα οργανωθούν από την ομάδα VoterS του σχολείου μας (ERASMUS).  Η διαδρομή είναι υπέροχη με θέα σε όλη την Αθήνα. 

Κυριακή 14 Απριλίου 10:00 είμαστε όλοι εκεί.

Με την εγγραφή σας στον αγώνα δρόμου “Run to excellence” αποδέχεστε ανεπιφύλακτά τους όρους διεξαγωγής και ασφάλειας της διοργάνωσης. https://docs.google.com/document/d/1bo8TRHnVQOorJqlsrzfuTDH55EIREv5U/edit?usp=sharing&ouid=116366499599170812922&rtpof=true&sd=true

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ το οποίο καταβάλλετε στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των δύο σχολείων. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEz46AZPeRnKsu22XYJJthvTOr9LD9r6FWtkE34ZEekns0jQ/viewform

Οι δηλώσεις θα είναι ανοιχτές έως την Κυριακή 31/3 και ώρα 23:50. Ο σύνδεσμος αφορά στις συμμετοχές του Βαρβακείου Γυμνασίου και Λυκείου. Συμμετέχοντες από άλλα ΠΠΣ πρέπει να επικοινωνήσουν με τη δ/νση  του σχολείου τους.

Οδηγίες συμμετοχής :